JoomlaLock.com All4Share.net

Céges oktatás

mentes oktatás cégeknekAz allergia nem kímél egyetlen népcsoportot és földrészt sem, nincs olyan hely, ahol ne szenvednének ettől a betegségtípustól. Világszerte több mint négyszázmillió (!) ember nevezhető allergiásnak.

A 2013-ban készült statisztikák szerint közel százötvenmillió ember szenved csak valamilyen ételallergiától, amely – bár globálisan nem tűnik akkora számnak – mutatja a helyzet súlyosságát.

2015-re már minden második európai ember érintett valamilyen allergiában.

2017-ben már a magyar lakosság további 10-20 százalékánál alakult ki a túlérzékenység valamilyen formája. Ők egyelőre panaszmentesek, vagyis nem betegek, de hamarosan náluk is megjelenhetnek a klinikai tünetek.

 

Lisztérzékenység, tej- vagy laktózintolerancia, táplálékallergia.

Egyre gyakrabban használt szavak.

De vajon mi van mögötte, milyen a valóságtartalma, és hogyan kezeljük ezt mi közétkeztetők, vendéglátók?

• Megfelelő kínálat nélkül maradt, kiszolgálatlan vendégek
• Elmaradt foglalások
• Kieső vendégforgalom, kieső bevétel


Mindez csupán a tudás vagy az információ hiánya miatt. Ideje foglalkozni ezzel a témával!

Az ételallergiások száma fokozatosan emelkedik, és erre nekünk, vendéglátóknak is fel kell készülni.


2017 óta a mindenmentes főzősuli oktatási között kiemelt szerepet tölt be a közétkeztető konyhák, vendéglátóegységek, szállodák, éttermek dolgozóinak ez irányú képzése.


A tudás megszerzése a legjobb befektetés. Vegyen részt képzéseimen, és várja felkészülten vendégeit!


A képzés célja: Minden vendéglátásban dolgozó szakember ismerje meg a kialakult érzékenységeket, a velejáró napi életritmust, kezelhetőségét, a lehetséges megoldásokat.


• Beszerzési lehetőségek, beszállító cégek.
• Alapanyagok menübe illesztése, akár személyre szabottan is.
• Alapanyagok gazdaságos felhasználása, tárolása, élelmiszer-biztonsági szempontok.
• Régi ételek, receptúrák új alapanyagra váltása, allergénmentessé alakítása.
• Az új ételek konyhatechnológiája, elkészítésének gyakorlata.
• Az új alapanyagok tulajdonságai.
• Az új és régi ízek különbségeinek elemzése.


A jelentkező szakemberek részére tankonyhát, felszerelést, alapanyagot biztosítunk, de kérésükre saját környezetükben is megszervezzük az oktatást.

Átfogó oktatási programunkról további részleteket, a „körbefőzöm az országot” link alatt olvashat!

További információkért keressen az elérhetőségeinken!

 

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.