JoomlaLock.com All4Share.net

képzéseink

Üdvözlök minden új belépőt az ONLINE mentes konyhámban!

 

Nem baj, ha messze élsz, nem gond, ha nem tudsz hozzám elutazni, az információt már ebben a formában is át tudom neked adni. A Mindenmentes Online Főzősuli zárt facebook csoportunkhoz a mai naptól, tagként csatlakozhatsz. 

 

Hogy lehetsz tag?

 

Te is szeretsz főzni, vagy épp most tanulod, jó helyen jársz!

  1. Novemberétől csoportunkba való tagság ingyenes, így zárt kis közösségünkben bátran keresgélve, juthatsz információhoz. Ahhoz hogy tag legyél, kérj belépést, amit hamarosan jóváhagyással jelzem vissza neked és máris a zárt csoportom tagja lettél.

 

 

Mire jogosít fel a tagságod?

 

Tagságod feljogosít a felületen történő adatok információk olvasására, gyűjtésére, receptek lefőzésére, alkalmazására.  Az információk, nagysága, terjedelme és a beérkező kérések egyre nagyobb tár helyet igényelnek, így a fontos publikációk, leírások nem csak a facebook oldalon, hanem a Főzősuli web oldalán is hamarosan megtalálhatóak lesznek. Ehhez szintén csak a zárt csoport tagjai férnek hozzá, vagyis TE egy kattintással jutsz majd további információkhoz nálam.

Folyamatosan feltöltöm főző videóimat, melyben találsz rövid, gyors, de aprólékos magyarázó oktató anyagot is. Nagy örömmel veszem, ha élő Online bejelentkezéseim alkalmával is velem főzöl, amit előre meghirdetek, hogy fel is tudj rá készülni.

Nem gond, ha életritmusod mást diktál, hisz minden videó fent marad az oldalon és használhatod visszanézheted a nap 24 órájában, ezzel is segítve folyamatos felkészülésed.

Gazdag fénykép kínálattal segítek, tálalási ötleteket, át alakításokat mutatok be.  

 

Szeretném, ha ebben a csoportban a közös főzés örömén kívül jelen lenne az információ csere is ezért sokat beszélgetünk, fotókat nézünk, tudást cserélünk és igyekszem minden kérdésetekre választ adni, hiszen nekem továbbra is TI és az egyénre szabott ételkészítés a legfontosabb.

 

Igyekszem beszámolni a vásárlási, rendelési lehetőségekről, kiszállító éttermekről, cégekről. Ám az OTTHON MARADÁS elméletét követve, inkább tarts velem és süss, főzz, saját konyhádban ONLINE!

 

Mit kapsz a velem töltött ONLINE, vagy videós foglalkozásokon?
Az előre megadott, megtervezett ételeket (beleszőve a te javaslatod is) minden felületemre kiteszek, mellékelve egy kb anyagszükséglettel, hogy időben fel tudj készülni. Ezt jóval a készítés előtt tekintettel a kiszállításokra, vásárlási lehetőségekre. Nem szeretném, ha az otthoni alapanyag hiánya befolyásolna a döntésben és vásárlásra adnád a fejed, főleg a jelenlegi Veszélyhelyzet ideje alatt. Kérlek, NE TEDD! Ha nem az az alapanyag van nálad akkor sincs baj, hiszen a főzés napján, több ötlet, javaslat, csere is elhangzik majd.


A tervezett ONLINE főző nap egy-két ételre koncentrál, azt végig főzve be is tálaljuk. Ám mire elkészül, meglátod több verziót is érintünk, sőt, ha kitartó vagy más ételeket is megtanulhatsz. Van néhány technológia, amit nem lehet megvalósítani 1-1,5 óra alatt élőben. Ehhez adok „házi feladatot” amit persze elmondok és be is mutatok akár videókon akár élőben.  Érintjük az mentes ételkészítés minden területét, az előételek, hideg meleg levesek, főételek, és desszertek világát is. Tálalási módban szeretnék segítséget nyújtani háziasszonyoknak, kezdőknek, haladóknak, de a szakmai követelményeknek is igyekszem eleget tenni.

 

Az időjárás függvényében a helyszíneket is módosítom. Szigetszentmiklósi oktatókonyhámon kívül főzök-sütök kicsi, zárt otthoni konyhában, mutatok be fogásokat kertbe, grillezünk, sütünk szabadtéren, erkélyen, de kemencés fatüzelésű grill teraszon is. Terveim között szerepel a nemrégiben 2020. novemberében nyílt Mentes Sziget Ételbárom konyháját főzési szokásait is bemutatni, hogy mindenki kapjon egy élő képet arról, hogy nincs lehetetlen és akár nagyobb létszámra is elkészíthetőek ételeink.

 

Nevemhez és céljaimhoz hűen az ételallergiával és ételérzékenységekkel küzdő sorstársaimnak szeretnék elsősorban segíteni, de örömmel várom tisztelt kollegáimat is. Konyhám alapanyagai között nincs glutén, kukorica, tej, tojás, így ezeket én kihagyom. Azonban ezek bemutatásáról lehet szó, vagyis egy tojásmentes étel készítését bemutatom, de lehet, hogy ezzel párhuzamosan elkészítem tojással is. GLUTÉNNAL NEM DOLGOZOM! Több ételünk beilleszthető a VEGÁN életmódba, de a cukorbetegekről sem feledkezünk meg. Hogy mindenki maradjon meg ahhoz, amihez ért a Mindenmentes Főzősuliban dietetikusok várják kérdéseiteket, akik jelen lesznek több ONLINE főzésünkön is.

 

Hogy lehet helyettesíteni a tejterméket, a túrót, vagy sajtot? Hogy készül egy „linzer vagy egy piskóta” vagy habcsók tojás nélkül? Ezek készítését végig kísérheted, sőt velem együtt el is tudod készíteni.

 

Hogy miket érintünk?
Napi gyorsan elkészíthető ételek, szendvicskrémek, pékáruk, / bagel, kenyér, zsemle, kifli/. Többféle sűrítési eljárással készült leves, főzelék. Főételek, köretek, egyszerű zöldség ételek, rakott ételek. Házias desszertek, éttermi tészták, pohárkrémek, piték, kalácsok, fánkok.

 

Köszönöm szépen bizalmatokat, örülök, hogy itt vagytok velem/velünk és közösen készítjük el ételeinket!

Jó főzést, információ szerzést és hasznos időtöltést, kívánok!

Kérlek tartsd tiszteletben, hogy a zárt csoportban található kép és videó anyag, a TAGOK érdekében csak a ZÁRT CSOPORT OLDALÁN használható, olvasható. A fenttartó írásos engedélye nélkül nem tölthető le és megosztásukhoz sem járulok hozzá. Tulajdonosa Tanács Attila, egyéni vállalkozó engedélye nélküli letöltése jogi következményeket von maga után.

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.