JoomlaLock.com All4Share.net

Könyv

Kedves kollegák, kedves érdeklődő, leendő olvasó!

 

Nemrég megjelent, Főzzünk együtt allergénmentesen című könyvemben összegyűjtöttem nektek néhány olyan ételt, amit kerestek és kérdeztek a képzéseken is.

 

Célom, hogy minél többen ismerjék fel, a feladat nem lehetetlen. A leírt receptekkel az egyénre szabottságra, a mobilitásra, vagyis az ételek lehetséges átalakítására koncentráltam. Nem titkolt törekvéseim közé tartozik, hogy a vendég és a vendéglátó között is alakuljon ki egy egészséges kommunikáció. Hiteles, pontos adatokkal, tökéletes felkészültséggel segítsen mindkét fél egymásnak.

 

A megadott receptek átalakíthatók, így behelyettesítésre is gondolva - néhány alternatívát is felsoroltam, amely által mátrixként barangolhatsz az alapanyagok és ételek elkészítése között.

 

Megszólalnak benne termékfejlesztők, vendégséfek, akik szívesen hozták el ételüket, és kíváncsian dolgoztak glutén-, tej- vagy épp cukormentes alapanyagokkal. A bemutatott étkek nagy részét a képzéseim résztvevői előtt, vagy épp az ő segítségükkel készítettem el, hiszen csak lepróbált, lekóstolt ételeket mutatok be.

 

Ételeim fotói mellé, saját tapasztalataimmal alátámasztva írom le a technológiai folyamatokat, valamint a csomagolás, tárolás, és másnapi feldolgozás fortélyait.

 

A tipp-rovat sem hiányozhat, hiszen a kreativitás mindenkiben ott van.

 

Ha az utolsó oldalaknál jársz majd, megtalálod az alapanyagismertetőt is, ami inkább egy kis kéziszótár. Ebben nem a számok, súlyok, kapnak szerepet, hanem a néhány éves főzési tapasztalatom.

  • Miért érdemes és milyen kiszerelésben vásárolni?
  • Mely alapanyag hogy viselkedik?
  • Melyik alapanyagot hogyan érdemes használni?

 

Azok kedvéért, akik nem kedvelik a kávés-, evő-, vagy teáskanál súlyokat a receptekben, leírtam az átváltásokat, megkönnyítve a régi, vagy a mástól kapott receptek készítését is.

 

A könyv vásárlási ára: 8900 Ft helyett most csak 7000 Ft a készlet erejéig

 

Könyvesboltokban nem kapható, csak személyesen tőlem tudjátok megrendelni. Természetesen az élő bemutatóim alkalmával, vagy postai úton is örömmel küldöm.

 

Megrendelés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy 06-30/855-1912-es telefonszámon.

 

Jó olvasást, jó étvágyat és hasznos időtöltést kívánok!

 

Tanács Attila

 

ui:  Könyvem második része már készülőben!

 

Köszönet a támogatásért:

BARA Autóház Kft. és BARA Autópark Zrt. 2030 Érd. Fehérvári út. 63-65. 

M-Gel Hungary Kft., 1044 Budapest, Megyeri út 76.

Foodtest.hu - Ételintolerancia Központ

Ruzicska Tünde kerámikus-iparművész, www.tunderuzicska.hu

Halmos Mónika, az ehető virágok szakértője, www.rozsakunyho.hu

Weboldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelem.